Domenii .ro, Domenii .com, Web Hosting, Web Design, Gazduire Web
Web Hotel ***** Web Hosting, Hosting gratuit, Gazduire Web, Pachete Hosting, Domenii Web, Domenii .Ro, Domenii .Com, Pagini Web, Web Design, Web Development, E-commerce Solutions, Web Hosting, Domain Name Registration, SEO
Web Hosting Basic
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Basic Plus
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
100 adrese de E-mail ,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Advanced
Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire ,
conturi email nelimitate,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
    Alege numele domeniului:
WWW.

.com.ro .org .com
.org.ro .tm.ro .firm.ro
.nom.ro .store.ro .net
.eu .info.ro
inregistrarea domeniului se face direct
pe numele clientului.
 
Asistenta clienti: info@webhotel.roDetalii

Gazduirea site-ului dumneavoastra reprezinta primul pas dupa achizitionarea domeniului si realizarea web-design-ului.

Macromedia Shockwave Flash:
Macromedia Shockwave Flash este cel mai avansat mediu pentru crearea de site-uri web interactive, experiente digitale si continut mobil. Utilizand acesc instrument, web designerii isi pot folosi imaginatia pentru a face site-urile mai dinamica, prin animatie si sunet. Cu ajutorul acestui program se poate realiza un design profesionist si continut interactiv cu video, grafice si animatii pentru site-uri web, prezentari si continut mobil cu caracter unic. Macromedia Flash are multe facilitati noi acum ar fi: efecte grafice uimitoare, unelte text imbunatatite, un nou plug-in video pentru a exporta fisiere Flash Video (FLV) din produse video profesionale, randare text de inalta calitate etc. Imaginile realizate cu acest program nu ocupa mult spatiu pe server, astfel incat site-ul se poate incarca rapid, pot fi vizualizate in timp ce sunt downloadate si pot fi adaptate la diverse display-uri si rezolutii. este cel mai avansat mediu pentru crearea de site-uri web interactive, experiente digitale si continut mobil. Utilizand acesc instrument, web designerii isi pot folosi imaginatia pentru a face site-urile mai dinamica, prin animatie si sunet. Cu ajutorul acestui program se poate realiza un design profesionist si continut interactiv cu video, grafice si animatii pentru site-uri web, prezentari si continut mobil cu caracter unic. Macromedia Flash are multe facilitati noi acum ar fi: efecte grafice uimitoare, unelte text imbunatatite, un nou plug-in video pentru a exporta fisiere Flash Video (FLV) din produse video profesionale, randare text de inalta calitate etc. Imaginile realizate cu acest program nu ocupa mult spatiu pe server, astfel incat site-ul se poate incarca rapid, pot fi vizualizate in timp ce sunt downloadate si pot fi adaptate la diverse display-uri si rezolutii.


Inregistrarea domeniului se face pe numele clientului, acesta fiind detinatorul de drept al domeniului.

Verificati pe site-ul nostru daca numele domeniul dorit este liber, comandati online si veti avea domeniul activat in termen de 24h de la confirmarea platii.
 
     
  © 2010 Webhotel.ro Toate drepturile rezervate
  Web design: Dezibel Media