Domenii .ro, Domenii .com, Web Hosting, Web Design, Gazduire Web
Web Hotel ***** Web Hosting, Hosting gratuit, Gazduire Web, Pachete Hosting, Domenii Web, Domenii .Ro, Domenii .Com, Pagini Web, Web Design, Web Development, E-commerce Solutions, Web Hosting, Domain Name Registration, SEO
Web Hosting Basic
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
350 MB spatiu de gazduire,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Basic Plus
Domenii .com, .org, .net, .info, .biz, .us
1000 MB spatiu de gazduire
100 adrese de E-mail ,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
Web Hosting Advanced
Domenii .ro, .com, .org, .net, .info, .biz, .us
2000 MB spatiu de gazduire ,
conturi email nelimitate,
Trafic nelimitat
 
+ Detalii
    Alege numele domeniului:
WWW.

.com.ro .org .com
.org.ro .tm.ro .firm.ro
.nom.ro .store.ro .net
.eu .info.ro
inregistrarea domeniului se face direct
pe numele clientului.
 
Asistenta clienti: info@webhotel.ro


Internet Marketing

Spre deosebire de alte firme de web hosting WebHotel.ro este un serviciu ce se ocupa in mod direct de inscrierea manuala in toate directoarele si motoarele de cautare din Romania, precum si optimizarea lui in special pentru Google si Yahoo pentru ca site-ul sa apara printre primele rezultate ale cautarilor dorite.

  3. Publicitatea pe Internet

Publicitatea pe Internet:

Nu va lasati speriati!

Noi stim cum sa ne descurcam in locul dvs.

Inscrierea la motorul de cautare este cea mai ieftina metoda de publicitate pe si are probabil cele mai mari avantaje.

Problema motoarelor de cautare este ca majoritatea au cerinte stricte pentru inscrierea site-urilor.

. Va este permis sa va inscrieti doar o data si poate dura pana la 6 saptamani pana cand veti fi listati, daca se hotarasc sa va accepte site-ul.
. Unele nu va listeaza daca site-ul dvs. este creat cu frame-uri.
. Unele nu va listeaza daca nu le plac culorile site-ului dvs.
. Cred ca aveti ceva de ascuns, daca textul este prea apropiat de culoarea fundalului.
. Unele necesita metatag-uri pentru a va descrie si a va categorisi site-ul, iar altele le ignora in favoarea utilizarii textului dvs.
. Daca textul dvs. este intr-o forma grafica, nu veti fi listat.

In orice caz, orice cuvant-cheie sau categorie sub care v-ati vrea site-ul listat, TREBUIE sa corespunda cu textul paginii. Cu alte cuvinte, site-ul dvs. trebuie fie despre ceea ce spuneti ca este. Cuvintele-cheie trebuie si ele sa existe in titlurile si link-urile site-ului dvs. . Schimburile reciproce de bannere sunt benefice, daca puteti controla relevanta schimbului. Probabil ca promovarea pornografiei nu va ajuta cu nimic site-ul dvs, daca vindeti materiale educationale profesorilor de liceu.

Cumpararea cuvintelor-cheie pentru motorul de cautare este buna, dar si foarte scumpa. Acest proces reprezinta cumpararea unui cuvant-cheie care sa aiba legatura cu afacerea si informatiile dvs.

De exemplu, daca vindeti biciclete si cumparati cuvantul-cheie "bicicleta", oricine foloseste acel motor de cautare si include "bicicleta" in cuvintele de cautare, banerul dvs. va fi prezentat. (Cautati "carti" pe orice motor de cautare si veti vedea un baner cu Amazon Books)

Costul unui cuvant-cheie variaza si unele sunt licitate. Totusi, preturile sunt intotdeauna bazate pe numarul de clickuri de pe banner. Acest lucru inseamna ca platiti numai pentru vizitatorii care au accesat site-ul dvs. prin click-uri pe banner. Va puteti astepta la un pret intre 40$ pe 1000 de click-uri si 100$ pe 1000 de click-uri pentru cuvintele-cheie. Motoarele de cautare au prostul obicei de a lista un site si de a-l abandona apoi, dupa cateva saptamani.

Aceasta a atras un proiect promotional oferit de unele servicii de hosting. Ele va vor inscrie site-ul in sute de motoare de cautare in fiecare luna. Pare a fi o idee buna, dar nu va face decat sa va elimine din aproape toate motoarele de cautare. Ceea ce trebuie sa faceti dvs. este sa va cautati periodic site-ul in fiecare dintre motoarele de top si sa va reinscrieti daca ati fost eliminati. Iar reinscrierea nu se poate face decat o data la 6 saptamani. Noi, la un pret rezonabil, va oferim acest serviciu si va raportam pozitia pe care o ocupati in motoarele de cautare ce va listeaza site-ul.

. Multe dintre motoarele de cautare nu va vor lista site-ul daca este gazduit de un serviciu gratuit de hosting, cum ar fi Geocities, Angelfire, Freeyellow, Xoom (NBCi), Tripod, etc.
. Majoritatea le aseaza pe cele cu "dot com" inaintea celor fara -dot com. Un "dot com" este un nume de Internet urmat de .com, .org, .net etc. (numele.com).

De unde stiti toate acestea?
Pot verifica eu insumi?

The Counter este un website gratuit pentru statistica site-ului. Furnizeaza statistici pentru mai mult de 230000 de site-uri. Au o pagina de statistici generale foarte buna. Revizuirea site-urilor din topul 100 va va arata ce anume face ca un site sa fie in top100. Timpul dedicat acestei operatiuni este folositor. http://www.thecounter.com/stats/

Site-urile pe care le gazduim beneficiaza de statistici saptamanale gratuite transmise prin email. Desi thecounter.com este un serviciu bun, ia mai mult timp cand un vizitator va acceseaza site-ul si nu deschide decat prima pagina. Noi oferim informatii despre fiecare pagina, despre provenienta vizitatorului, din ce tara este, cine sunt vizitatorii si multe altele, fara nici o incetinire.

Pentru acest lucru folosim cele doua contoare romanesti : statistici.ro si trafic.ro .


Inregistrarea domeniului se face pe numele clientului, acesta fiind detinatorul de drept al domeniului.

Verificati pe site-ul nostru daca numele domeniul dorit este liber, comandati online si veti avea domeniul activat in termen de 24h de la confirmarea platii.


 
     
  © 2010 Webhotel.ro Toate drepturile rezervate
  Web design: Dezibel Media